◕‿◕。)Assalamualaikum readers ◕‿◕。..:: Terima kasih sudi singgah ! ::..◕‿◕。What's meant to be will always find a way.◕‿◕。

Friday, July 22, 2016

I'm Here I'm Back

Salam,


I'M BACK. 
STAY TUNED. 
MORE COMING SOON..


Lama bonar bonar rasanya aku tak menulis kat blog ni.. Dulu rajin je nak menulis, sekarang ni menulis, idea pun dah ke laut.. Sejak sejak kak Aina dah tak aktif menulis blog, aku pun terjebak samalah.. Tapi memang kekadang tu rasa rindu sangat nak menulis sebab kat sinilah salah satu tempat yang aku suka bercerita.. Meluahkan rasa hati dalam bentuk penulisan..

Sebenarnya tahun lepas, banyak je topik nak tulis, tp bila tangguh-tangguh, terus semua cerita tu pun berkubur jelah dalam kepala. Blog pun sama.. bersemadi dengan tenang. hahaha.. InsyaAllah lepas ni nak mulakan semula hobi ni.. Moga peroleh manfaat dan moga-moga memberikan kebahagiaan buat hati sebab dapat tulis macam-macam benda.. Mana yang tak berfaedah tu, baca jela.. Mana yang berfaedah tu, bolehlah praktikkan. huhu.. 


Okaylah.. nama pun nak panas-panas engine je kan.. Tak adalah nak membebel panjang-panjang. shhort-short je la ek.. esok nak sekolah. Nanti cikgu mengantuk.. anak-anak murid pun tak jadi belajar. haha.. Esok malam kita talk-talk lagi. Night gais. *acah-acah ada pembaca je.. hahhaha* 

3 comments:

  1. Sy sentiasa jd pembaca setia awk tau. oh ptutla. Kak aina da tak aktif. Dah takde pgaruh la ni? Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaa.. pengaruh dah hilang.. ni pun dah lama x update sebab wifi rumah problem.. alahai... stress sayaa :(

      Delete
    2. alahai, tak mau stress2.. wifi rumah sy lg best, terus dah terminated. kah! mengharapkan data je lerr and wifi tempat kerja. kihkih. It's okay, kipidap! sy akan sentiasa jd pembaca setia awak. insha Allah. hehe

      Delete