◕‿◕。)Assalamualaikum readers ◕‿◕。..:: Terima kasih sudi singgah ! ::..◕‿◕。What's meant to be will always find a way.◕‿◕。

Saturday, December 15, 2012

Beautiful Asmara!


Salam , okay sepatutnya semalam lagi dah update , heee.. So , berita gembira buat pembaca novel Aina Emir, novel terbaru beliau Beautiful Asmara sedang dicetak dan akan dikeluarkan tak lama lagi . Cover novel tu sangat cantik sebab sangat colouful! Combination colour tu! Thats my favourite colour! Hijau,biru,pink! 

promo_Beautiful_Asmara
This is the novel! Diambil dari website karnaDya ! 

Jadi,buat pembaca e-book, dah bolehlah start membaca! Aku pembaca manual , maksudnya masih guna buka , hehe.. kenalah tunggu novel ni. Seriously tak sabar nak baca! Ni serba sedikit sinopsis tentang novel ni(blog Aina Emir pun ada tau!) :

Sinopsis:

Husna, Khaleeda dan Widad menggelarnya ‘fashionista’ dek kerana tabiat yang suka melaram. Walaupun suka bergaya, Fira tetap biasa-biasa sahaja dan sangat selesa mengaku yang dia bukan minah urban.

Sejak dulu lagi Fira sudah rapat dengan Jazli, juga sekampung dengannya. Sekalipun lelaki itu berada jauh di perantauan, gadis itu tetap setia menunggu. Namun terlalu banyak kisah misteri yang menjadi latar perhubungan mereka, ada kala membuat Fira berasa ngeri untuk melangkah ke depan. Jazli pulang dan sepatutnya mereka berbahagia, tetapi kisah cinta mereka tidak semudah menyusun huruf alif baa taa.

Kemunculan lelaki selebriti yang bermulut ‘longkang’, bersama seorang teman ‘nerd’ di kampungnya, menimbulkan pelbagai episod drama dalam hidup Fira. Mungkin betul agaknya Reez Putra yang dikatakan tidak berperasaan itu mempunyai masalah dalaman akibat pengalaman yang pernah dilaluinya. Kini, Reez ghairah untuk memaparkan sebuah program realiti di kaca TV. Apa pula kaitannya dengan kisah cinta Fira-Jazli? Tentu sekali membingungkan bila Reez hilang dengan tiba-tiba sahaja. Ke mana pula perginya? Siapa pula gerangan Muz yang turut muncul ketika Fira dalam kekalutan?

Beautiful Asmara akan membawa anda berkenalan lalu menyelami hati dan jiwa watak-watak, ada yang ceria, ada pula yang pelik karakternya. Isu rating, hits dan gosip menjadi persoalan sensasi. Yang pasti, anda akan berteka-teki untuk melengkapkan mainan ‘puzzle’ yang terbentang dalam novel ini.

So , jangan lupa dapatkannya sekarang! :)

No comments:

Post a Comment